Product van het jaar 2016-2017

Renske Natuurlijke Diervoeding is in de categorie diervoeding met het product ‘Renske Vers Vlees Stoofpotje met Wild’ winnaar geworden.
Het product is speciaal samengesteld voor de gezondheid van de hond en zo ontwikkeld dat het product ideaal is om mee te nemen gedurende vakantie of als men op reis. Dit product is onderdeel van de gezonde voedingslijn van Renske.

Beste Product van het Jaar is een groot consumentenonderzoek waarbij consumenten bepalen wat de beste producten zijn. Wordt een product als beste door de consumenten beoordeeld, dan mag het product zich een jaar lang Beste Product van het Jaar Nederland noemen.

De verkiezing Beste Product van het Jaar Nederland bestaat sinds dit jaar. Het is een initiatief van Q&A Research & Consultancy (vooral bekend van het grootschalige consumentenonderzoek Retailer of the Year) en Consumer Contest Company. Zie ook de website.

Afgelopen donderdag werden de winnaars bekendgemaakt van de verkiezing Beste Product van het Jaar 2016 – 2017.
In totaal streden er 113 producten mee. De scores van alle genomineerde producten zijn gebaseerd op drie criteria: prijs-kwaliteitverhouding, productpresentatie en gebruikstevredenheid.

Renske Natuurlijke Diervoeding is een sterk groeiend innovatief Nederlands bedrijf gevestigd in Cuijk en gespecialiseerd in 100% natuurlijke gezonde voeding voor honden en katten.
Ze zijn marktleider in het segment ‘vers vlees voeding’ dat verkrijgbaar is in meer dan 1.500 winkels in Nederland en verder in 12 andere landen.