Renske voor je kat

Onze kattenvoeding is 100% natuurlijk en van zeer hoge kwaliteit. Daarnaast is de voeding erg smakelijk. Zo kun je jouw kat op een verantwoorde manier verwennen met een gezonde maaltijd. Renske biedt zowel Vers Vlees Maaltijden als droogvoer en Gezonde Beloningen. Je kunt met onze producten eindeloos blijven variëren, om je kat zo iedere dag van de week te verassen!

De basis voor onze kattenvoeding is liefde voor honden en katten, vers vlees of verse vis en Omega-3. Met dat in ons achterhoofd hebben we gestoomde Vers Vlees Maaltijden, een Premium droogvoerlijn en een hele range Gezonde Beloningen ontwikkeld. Met deze producten kun je variëren en combineren. Al onze producten zijn glutenvrij, we hebben ook genoeg keuze in graanvrije producten. Onze producten zijn ook zeer geschikt voor gevoelige of allergische katten. Neem gerust contact op voor een persoonlijk voedingsadvies.

Onze producten zijn geschikt voor katten van alle rassen. Onze producten zijn verkrijgbaar in kitten, adult en senior varianten. Het droogvoer is daarnaast ook verkrijgbaar in light en sensitive.

Meer informatie over onze producten vind je in het menu aan de linkerkant van deze pagina.