Natuurlijk
Al onze producten zijn 100% natuurlijk. Onder natuurlijk verstaan wij alles wat uit de natuur komt en door de natuur wordt voortgebracht. Dat betekent dat er in onze producten geen chemische kleur-, geur-, en smaakstoffen worden gebruikt. Daarnaast bevat het ook geen chemische antioxidanten.

Persoonlijk
Wij staan altijd voor je klaar. Je kunt altijd bellen, mailen of langskomen voor persoonlijk advies, vragen of opmerkingen. Ook kun je snel en gemakkelijk met ons in contact komen door middel van de chat of sociale media. Daarnaast bieden wij een zeer breed assortiment zodat je persoonlijk kunt variëren en combineren tot een geschikte maaltijd voor jouw hond of kat. Iedere hond of kat is anders en heeft iets anders nodig. Zo hebben wij ook voor allergische honden en katten geschikte producten.

Milieu & duurzaamheid
Renske Natuurlijke Diervoeding neemt verschillende maatregelen om het milieu te sparen. Wij nemen hierin onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. We hebben gekozen voor een locatie op slechts vijf minuten loopafstand van een treinstation. Ons bedrijfspand is geheel duurzaam gebouwd. Extra isolatie en warmtepompen via een gesloten systeem voor verwarming en koeling. Daarnaast maken we alleen gebruik van led verlichting. Ook zijn we van plan zonnepanelen te plaatsen op het dak van ons pand.

We beschikken over drie A-label auto’s. Daarnaast is onze Mercedes bus voorzien van alle milieucertificaten.

Leveranciers
Van onze leveranciers verwachten wij ook dat zij duurzaam te werk gaan. Op het gebied van energie zijn onze producenten hierin al erg ver. De producent van onze vers vlees maaltijden spant hierin de kroon. Zij hebben een systeem ontwikkeld waarbij zij afval omzetten in een dieselproduct met 38% rendement. Diesel zelf heeft 42% rendement. Grote dieselmotoren kunnen hier voor 100% op draaien. Alle machines van deze leverancier draaien op deze groene stroom. Het bedrijf is inmiddels opgekocht door een van de grootste leveranciers van windenergie in Engeland, omdat deze vorm van energiegebruik de mogelijkheid in zich heeft wereldwijd ingezet te worden.

Veiligheid
Onze producten zijn geheel veilig in gebruik. Doordat onze vers vlees maaltijden licht gestoomd blijven de goede eigenschappen van het verse vlees behouden. Maar zijn alle schadelijke bacteriën, voor mens en dier, uit het product verdwenen. Zo brengt een lekkere lik van je hond of kat geen risico’s met zich mee! Onze werkplekken en de verdere bedrijfsvoering voldoen vanzelfsprekend aan de wettelijke eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en welzijn.

Maatschappelijke verantwoordelijkheid
Omdat we vinden dat wij als onderneming een maatschappelijke verantwoordelijkheid hebben, kiezen wij jaarlijks een goed doel uit om een schenking aan te doen. Daarnaast zetten we regelmatig mensen van de sociale werkplaats in voor ondersteunende werkzaamheden.

Verpakkingen
De binnen verpakking van ons droogvoer is blank. Hier hebben we voor gekozen omdat we zo geen kleurstoffen hoefden te gebruiken. Deze binnen verpakking is van licht recyclebaar materiaal gemaakt. Daarnaast zorgt de verpakking dat de kwaliteit van onze brokken optimaal blijft.

Ingrediënten
De dieren die wij gebruiken in onze voeding leven onder natuurlijke omstandigheden, in de omgeving van de fabriek in Engeland. De kippen kunnen een normaal leven leiden, zijn aan de leg geweest en hebben de mogelijkheid naar buiten te gaan. De lammeren komen uit de omgeving van Dartmoor (Engeland). De vis in de oceaanvis en de zalm komt uit Schotland. Alle dieren die wij gebruiken groeien zonder antibiotica op.